POKROVITELJI
 


 
www.svijettrcanja.org
 
© VIDOVDANSKA TRKA

Valid CSS!

 
 
7.jpg
Dodjeljena priznanja za doprinos u organizaciji Vidovdanske trke
Danas je u Brčkom u Hotelu "Jelena" upriličena svečanost povodom dobijanja velikog Evropskog priznanja koje je dodijeljeno Vidovdanskoj trci za kvalitet u sveukupnoj organizaciji, bezbjednosti zatim maksimalnoj ispunjenosti standarda iz oblasti ekologije, sanitetskog obezbjeđenja i kvaliteta staze.
VIdovdanska trka dobila je maskimalnih 5 zvjezdica za kvalitet od strane Evropske atletike. Tim povdom je direktor Vidovdanske trke Boro Đurđević, repliku priznanja uručio čelnim ljudima Policije Distrikta Brčko, Javnog preduzeća Komunalno Brčko i Javnoj zdravstvenoj ustanovi Brčko.

Tom prilikom on je istakao da je to priznanje cijelom gradu ali i najveći doprinos dugi niz godina daju upravo policija, komunalno i zdravstvo.

Šef policije Goran Pisić istakao je veliko zadovoljstvo da se rad Policije cijeni i da su dugogodišnji napori koje policija ulaže zajedno sa organizatorima trke na tako kvalitetan način prepoznati što daje obavezu da ubuduće dajemo doprinos za razvoj ovog događaja i da budemo dobar primjer u tome.

Direktor Komunalnog Admir Nuković takođe je izrazio veliko zadovoljstvo i naglasio da Javno Komunalno preduzeće sa svojim kapacitetima učestvuje u podršci svim kulturnim i sportskim događajima u gradu a Vidovdanska trka koja ima fantastičnu tradiciju zbog svog obima i organizacione zahtjevnosti menadžmentu i zaposlenim u Komunalnom svaki puta predstavlja poseban izazov i zbog toga ulažemo sve napore da svaki segment bude maksimalno pripremljen jer to je ogledalo i ovog grada, a do toga nam je posebno stalo.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
SPONZORIPošte Srpske
Termoelektro
Brcko
Auto Škola Lukić Brčko
Yimor
NTS