POKROVITELJI
 


 
www.svijettrcanja.org
 
© VIDOVDANSKA TRKA

Valid CSS!

 
 
4.jpg
Delegacija Vidovdanske trke u posjeti maloj Mariji
Delegacija Vidovdanske trke u posjeti maloj Mariji
Brčko 17.01.2016Danas je delegacija Vidovdanske trke posjetila malu Mariju Đurđić koja je krajem prošle godine uspješno operisana u Istanbulu.
Tom prilikom su joj uručeni prigodni pokloni i učlanjena je u Atletski klub "Brčko"
 
 
 

 Na prošlogodišnjoj Vidovdanskoj trci organizovana je posebna trka "Za malu Mariju" koja je imala preko tristo učesnika, a sav novac prikupljen od startnina je uplaćen za liječenje tumora na mozgu male Marije.
Direktor Vidovdanske trke Borislav Đurđević zajedno sa najužim timom, Dimitrijem Ivanovićem i Ognjenom Plavšićem je tom prilikom izrazio zadovoljstvo što je ova humana akcija uspjela i najavio novu sličnu akciju na ovogodišnjoj jubilarnoj dvadesetoj trci.
Ovo smo napravili od srca i drago nam je da smo Mariji i njenim roditeljima barem malo pomogli. Nećemo stati, i na ovoj jubilarnoj trci pomoći ćemo onima kojima je to najpotrebnije, kaže Dimitrije Ivanović koji je u okviru Vidovdanske trke rukovodio projektom "Za malu Mariju"
Roditelji male Marije takođe su zahvalni svima onima koji su im pomogli kada je bilo najteže.
 


Malo smo sumnjali u humanost, ali ovo što je urađeno da se pomogne našoj Mariji nas je uvjerilo da ljudska solidarnost postoji, i da dobri ljudi kada nešto odluče mogu dosta da naprave, kaže majka Boba.
 
 
 
 
SPONZORIPošte Srpske
Termoelektro
Brcko
Auto Škola Lukić Brčko
Yimor
NTS