POKROVITELJI
 


 
www.svijettrcanja.org
 
© VIDOVDANSKA TRKA

Valid CSS!

 
 
6.jpg
Press konferencija - Sve spremno za 18. izdanje Vidovdanske trke
24. juna 2014
 
Direktor Vidovdanske trke Boro Đurđević danas je na pres konferenciji rekao da je sve spremno za 18. Vidovdansku trku koja startuje u subotu 28. juna.
 
- U tehničkom smislu sve je spremno. Imamo veliki broj prijava, a ove godine novina je što će cijela manifestacija biti humanitarnog karaktera u znak solidarnosti sa postradalim od poplava. Sav prihod ćemo iskoristiti za nabavku školskog pribora za djecu, i zato pozivam sve koji mogu protrčati, protrčkarati ili prošetati dva kilometra i na taj način solidarisati se sa nastradalim. Start glavne trke na 10 km i na 2 km je u 19:00 časova u subotu, a cijelu manifestaciju otvaraju bebe koje će se takmičiti u puzanju na 10 metara, rekao je Đurđević.
Šef volonterskog tima Vidovdanske trke, Miodrag Sedlarević, izrazio je zadovoljstvo velikim odzivom volontera i njihovom predanošću u poslovima koje obavljaju. - Srce našeg sistema, Prijavni centar, će biti otvoren u četvrtak 26 juna i radiće naveče do 20:00 časova. U petak je centar, koji se nalazi u Omladinskom centru na Trgu pravde u funkciji od 09:00 do 20:00 časova, a u subotu na dan trke do 12:00 časova. Smatram da je to dovoljno vremena da svi onio koji žele da se prijave sasvim dovoljno vremena, rekao je Sedlarević i dodao da da su za sve kategorije obezbijeđeni startni paketi, a oni su besplatni za sve dječije kategorije. 

Za dječije trke startni paket sadrži: startni broj, majicu i učesničku diplomu, u kategoriji beba majicu, startni broj, diplomu i poklon paket, dok je startnina na trci na 2 km 10 KM za učesnike iz BiH, Srbije i Hrvatske, a za ostale zemlje 10 eura, a na trci na 10 km za učesnike iz BiH, Srbije i Hrvatske 15 KM, a za ostale zemlje 15 eura.
Startni paket u trci na 2 km sačinjava majica, učesnička diploma, voda i startni broj, a na 10 km dodatno i učesnička medalja 
 
 
 
SPONZORIPošte Srpske
Termoelektro
Brcko
Auto Škola Lukić Brčko
Yimor
NTS