POKROVITELJI
 


 
www.svijettrcanja.org
 
© VIDOVDANSKA TRKA

Valid CSS!

 
 
5.jpg
Najavna press konferencija za 17. Vidovdansku trku
14.06.2013. 
- Imaćemo dobro takmičenje, vrhuinske elitne atletičare i atletičarke iz cijelog svijeta i sigurno ćemo odbraniti status jednog od najelitnijih svjetskih atletskih takmičenja, rekao je direktor Trke Borislav Đurđević na današnjoj uvodnoj press konferenciji pred 17. Vidovdansku trku.
- Pripremili smo se dobro i ove godine smo mnopgo investirali. Te investicije će ovu manifestaciju u budućnosti pojeftiniti, a imaćemo bolji kvalitet. Uradili smo nove kapije i uz pomoć fabrike cijevi „UNIS“ Derventa napravili svoje vlastite zaštitne ograde koje su nam svake godine odnosile mnogo novca. Spremni smo za pet do šest hiljada takmičara u svim kategorijama, a ranije smo nego ikada odštampali majice i sve ostalo što sačinjava takmičarski paket od beba do veterana – bio je kratki raport direktora Trke.
Šef za međunarodnu saradnju Alen Rašlić je rekao da Vidovdanska trka uživa veliki ugled u svijetu i da smo sve učinili da taj ugled sačuvamo i produbimo. Sama činjenica da se IAAF i organizator Svjetskog atletskog prvenstva u Moskvi odlučio da upravo na Vidovdanskoj trci radi centralnu prezentaciju tog najvažnijeg planetarnog sportskog događaja ove godine, govori da smo u pravu, naglasio je Rašlić.
 
 
 
SPONZORIPošte Srpske
Termoelektro
Brcko
Auto Škola Lukić Brčko
Yimor
NTS