POKROVITELJI
 


 
www.svijettrcanja.org
 
© VIDOVDANSKA TRKA

Valid CSS!

 
 
7.jpg
Bodo Ninković uz djecu na trci
20.06.2013.
Poznati glumac Slobodan Bodo Ninković ove godine će uz nezaobilaznog Raleta Simića biti voditelj programa na Vidiovdanskoj trci. Ovome su se najviše obradovali najmlađi
 
Otvoren prezentacioni štand Svjetskog atletskog prvenstva
20.06.2013.
Danas je na SPORTEXPO-u postavljen i otvoren prezentacioni štand organizatora svjetskog atletskog prvenstva koje se sredinom avgusta održava u Moskvi.
IAAF je odlukom da se prezentacija vrši na Vidovdanskoj trci odao veliko priznanje i organizatorima trke i gradu nBrčko kao i cijeloj BiH i toje centralna prezentacija za ovaj dio Evrope .
Centralna ceremonija prezentacije ovog velikog događaja održaće se u subotu u 11 časova, a njoj će prisustvovati mnogi zvaničnici, atletski radnici kao i građani Brčkog.
 
Otvoren SPORTEXPO i prijavni centar

20.06.20103.

Danas je u omladinskom centru u Brčkom otvoren SPORTEXPO i prijavni centar. Direktor trke Borislav Đurđević je tom prilikom rekao da je sve spremno za start trke u subotu i da je interesovanje za sve kategorije veće negoikada.

 
- Siguran sam da ćemo odbraniti IAAF label i ostati jedini u ovom dijelu svijeta sa statusom najelitnijeg atletskog takmičenja. Izgleda da ćemo uz sebe imati i lijepo vrijeme, a prijave za seniorsku trku smo morali da produžimo zbog velikog interesovanja čak do 13 časova 22. juna.
 
Detaljnije...
 
Najavna press konferencija za 17. Vidovdansku trku
14.06.2013. 
- Imaćemo dobro takmičenje, vrhuinske elitne atletičare i atletičarke iz cijelog svijeta i sigurno ćemo odbraniti status jednog od najelitnijih svjetskih atletskih takmičenja, rekao je direktor Trke Borislav Đurđević na današnjoj uvodnoj press konferenciji pred 17. Vidovdansku trku.
Detaljnije...
 
Auto škola Lukić povećala fond nagrada za učesnike i volontere Vidovdanske trke
21. maja 2013.
Auto škola Lukić iz Brčkog ove godine povećala je popust za polaganje vozačkog ispita za sve volontere Vidovdanske trke. Tako sada popust na polaganje B kategorije iznosi cijelih 200 KM!
Isto tako povećan je i poklon svim Brčacima i brčankama koji istrče naVidovdanskoj trci istrče 10 kilometara brže od 90 minuta, i sada taj popust na polaganju za B kategoriju iznosi 200 KM!
Ovaj vrijedni partner Vidovdanske trke i ove godine ima i ekstra nagradu: poklon besplatno polaganje vozačkog ispita za najbržu Brčanku!
 
Najbiljim iz BiH nagrada ljetovanje na moru!
21. maja 2013.
Hapy trevel, turistička agencija iz Bijeljine koja je od ove godine dio partnerskog tima Vidovdanske trke odlučila je da najbolje plasiranim atletičarki i atletičaru na Vidovdanskoj trci pokloni besplatno ljetovanje na Crnogorskom primorju od 7 dana.
 
 
Počele on line prijave za 17. Vidovdansku trku
14. aprila 2013.
Od danas su otvorene on line prijave za 17. Vidovdansku trku. Prijave se vrše putem obrasca koji se nalazi na sajtu.
 
Počela prijava volontera
14. april 2013.
Od danas je i zvanično počela prijava volontera za 17. Vidovdansku trku. Svi zainteresovani mogu se prijaviti putem našeg sajta i prema uputstvu koje stoji uz ONLINE PRIJAVU.
Auto škola „Lukić“ i ove godine je sponzor Vidovdanske trke. Za razliku od prošle godine kada su samo učesnici iz Brčkog dobijali popust za polaganje vozačkog ispita, ove godine svi volonteri će takođe moći da koriste to pravo ili da ga prenesu na nekog drugog.
Prvo okupljanje volontera održaće se 18. maja.
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 37 - 48 of 48
 
SPONZORIPošte Srpske
Termoelektro
Brcko
Auto Škola Lukić Brčko
Yimor
NTS