POKROVITELJI
 


 
www.svijettrcanja.org
 
© VIDOVDANSKA TRKA

Valid CSS!

 
 
5.jpg
Auto škola Lukić povećala fond nagrada za učesnike i volontere Vidovdanske trke
21. maja 2013.
Auto škola Lukić iz Brčkog ove godine povećala je popust za polaganje vozačkog ispita za sve volontere Vidovdanske trke. Tako sada popust na polaganje B kategorije iznosi cijelih 200 KM!
Isto tako povećan je i poklon svim Brčacima i brčankama koji istrče naVidovdanskoj trci istrče 10 kilometara brže od 90 minuta, i sada taj popust na polaganju za B kategoriju iznosi 200 KM!
Ovaj vrijedni partner Vidovdanske trke i ove godine ima i ekstra nagradu: poklon besplatno polaganje vozačkog ispita za najbržu Brčanku!
 
Najbiljim iz BiH nagrada ljetovanje na moru!
21. maja 2013.
Hapy trevel, turistička agencija iz Bijeljine koja je od ove godine dio partnerskog tima Vidovdanske trke odlučila je da najbolje plasiranim atletičarki i atletičaru na Vidovdanskoj trci pokloni besplatno ljetovanje na Crnogorskom primorju od 7 dana.
 
 
Počele on line prijave za 17. Vidovdansku trku
14. aprila 2013.
Od danas su otvorene on line prijave za 17. Vidovdansku trku. Prijave se vrše putem obrasca koji se nalazi na sajtu.
 
Počela prijava volontera
14. april 2013.
Od danas je i zvanično počela prijava volontera za 17. Vidovdansku trku. Svi zainteresovani mogu se prijaviti putem našeg sajta i prema uputstvu koje stoji uz ONLINE PRIJAVU.
Auto škola „Lukić“ i ove godine je sponzor Vidovdanske trke. Za razliku od prošle godine kada su samo učesnici iz Brčkog dobijali popust za polaganje vozačkog ispita, ove godine svi volonteri će takođe moći da koriste to pravo ili da ga prenesu na nekog drugog.
Prvo okupljanje volontera održaće se 18. maja.
 
Moskva u Brčkom
Russia Moskva, RUSSIA
10.08.2013. - 18-08.2013.
02. marta 2013.
U dogovoru sa organizatorima Svjetskog atletskog prvenstva koje se ove godine sredinom avgusta održava u Moskvi, za vrijeme Vidovdanske trke, na SPORTEXPO će biti otvoren poseban prezentacioni štand posvećen ovom velikom sportskom događaju
Na štandu će se moći dobiti sve informacije vezane za ovo, najveće ovogodišnje planetarno sportsko takmičenje.
 
Sastanak sa delegacijom CISM
26. decembra. 2012.
Povodom održavanja Otvorenog vojnog prvenstva na 10 km koje se od ove godine održava u sklopu Vidovdanske trke u Brčkom je održan zajednički sastanak menadžmenta Trke sa delegacijom CISM iz oružanih snaga BiH gdje su dogovoreni konkretni koraci vezani za organizaciju ovog veoma značajnog sportskog događaja.
Detaljnije...
 
Posjeta Skopskom maratonu
12. novembra 2012.
Direktor Vidovdanske trke Borislav Đurđević i šef za međunarodnu saradnju Alen Rašlić posjetili su Skopski maraton. Sa rukovodstvom, ovog, jednog od najboljih maratona u regionu, dogovorena je konkretna saradnja kao i redovna razmjena iskustava i prezentacionih štandova.
 
Delegacija Vidovdanske trke u Atini
10. novembra 2012.
Delegacija Vidovdanske trke u kojoj su bili direktor Borislav Đurđević, šef za međunarodnu saradnju Alen Rašlić i šef takmičenja Srećko Ilinčić prisustvoval su obilježavanju godišnjice AIMS u Atini.
Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 41 - 48 of 48
 
SPONZORIPošte Srpske
Termoelektro
Brcko
Auto Škola Lukić Brčko
Yimor
NTS